Împărtăşeşte pagina pe...

Despre Noi

ConSteel Plan Design este o companie privata alcatuita dintr-o echipa tanara, cu experienta in domeniul proiectarii structurilor de rezistenta, ce are ca domeniu de activitate ingineria structurala.


Consideram ingineria structurala ca fiind o parte vitala a unei constructii. Colaboram in mod direct cu arhitectii in vederea stabilirii solutiilor optime din punct de vedere structural precum si in vederea asigurarii cerintelor de siguranta si stabilitate ale constructiei atat la solicitari statice cat si la solicitari dinamice.


O constructie nu poate exista fara structura. Intelegem prin inginerie structurala o abordare cat mai completa a problemei rezistentei unei constructii, astfel incat aceasta sa raspunda atat cerintelor estetice cat si a celor functionale, asigurand in primul rand o durata de viata cat mai indelungata a acesteia.


Prin experienta pe care o avem putem concepe si realiza in mod practic orice tip de structura. Imbinam o buna pregatire profesionala, tehnologia, inovatia si responsabilitatea pentru a furniza clientilor nostrii proiecte de calitate in cel mai scurt timp, acordand in acelasi timp atentia cuvenita aspectului economic al unui proiect.


ConSteel Plan Design impune cele mai inalte standarde pe piata de proiectare in calculul si eficientizarea structurilor si acopera toate tipurile de structuri pentru constructii.


Am intrat pe piata romaneasca a furnizorilor de prestari servicii, investitii in constructii si proiectare in constructii avand convingerea ca seriozitatea, profesionalismul si perseverenta sunt calitati care conduc intotdeauna catre varful ierarhiei.


Beneficiem de sprijinul si implicarea permanenta a unei echipe de specialisti tineri si specialisti cu experienta, cu o formare profesionala solida, calitatea serviciilor oferite fiind cartea noastra de vizita.


Legaturile pe care le stabilim atat cu clientii cat si cu colaboratorii nostri sunt solide, de durata si bazate pe respect reciproc. Venim intotdeauna in intampinarea dorintelor si nevoilor acestora cu cele mai bune solutii, oferind continuitate colaborarilor, ceea ce a si reprezentat cheia reusitei noastre de pana acum.


Vanzare case, apartamente, terenuri, inchiriere garsoniere, spatii comerciale